«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Γαβρά για Τσίπρα

[ad_1]

Η ταινία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

Μια πρώτη γεύση της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», που στηρίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών δίνει το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η ταινία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αύριο, Σάββατο, 31 Αυγούστου στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Ο Κώστας Γαβράς είναι τιμώμενο πρόσωπο και θα του απονεμηθεί το βραβείο «Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker 2019» για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη, το α’ εξάμηνο του 2015, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία, υπό το πρίσμα τον πρώην υπουργού. 

Στην Ελλάδα, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», στις 28 Σεπτεμβρίου.

[Bande annonce] Adults in the Room

[ad_2]

Source link