ΝΕΑ

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Κεφαλάρι

Με κεντρικό σύνθημα «30 Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Βazaar του που φιλοξενείται για δεύτερη μέρα αύριο στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι. Σήμερα, αργά το απόγευμα, εκεί βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, προσφέροντας τη δική της ενίσχυση στους σκοπούς του φιλανθρωπικού bazaar. Φωτογραφήθηκε με τις εθελόντριες που συμβάλλουν με την προσφορά τους, χαρίζοντας ευχές και χαμόγελα σε όσους τη συνάντησαν από κοντά.

Εκεί βρέθηκε και η Τατιάνα Μπλάτνικ (δεύτερη από αριστερά), συντονισμένη στο φιλανθρωπικό εορταστικό κλίμα της διοργάνωσης.

Καταγραφη

Η Μαριάννα Γουλανδρή βρέθηκε από νωρίς στο ξενοδοχείο με τη γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη,  Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στο instagram.


Source link

Related Articles

Back to top button
Close