Οι Λειψοί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι

[ad_1]

Δώδεκα λεπτά γεμάτα γαλάζιο, εντυπωσιακές παραλίες και αυθόρμητες αφηγήσεις

Μπορεί ακόμη να είναι Ιανουάριος και μέχρι το καλοκαίρι να μεσολαβούν ακόμη αρκετοί μήνες όμως οι Λειψοί ετοιμάζονται από τώρα για τη θερινή τουριστική περίοδο με 12 λεπτό βίντεο όπου καλούν τους ταξιδιώτες να τους επισκεφθούν.

Ο Δήμος Λειψών δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο απεικονίζονται όλες οι ομορφιές της «παρέας» των 24 νησιών με τις εξωτικές παραλίες, τους εντυπωσιακούς ορμίσκους

το γραφικό χωριό των Λειψών, τις παραδόσεις, την αυθεντική φιλοξενία και το εύρος επιλογών για ονειρικές διακοπές.

Δώδεκα λεπτά είναι αρκετά για να σε καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη και να σε ταξιδέψουν μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες τις αυθόρμητες αφηγήσεις και τη μουσική που πλαισιώνει μοναδικά το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το λευκό των εκκλησιών και των σπιτιών στους Λειψούς.

«Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Την επιμέλεια για την οργάνωση και υλοποίηση της παραγωγής ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Κωνσταντίνος Μπουράκης.

Λειψοί - τίποτα δε θα σου λείψει, Lipsi XL (eXotic Lipsi)

[ad_2]

Source link