ΝΕΑ

Οι Χριστουγεννιάτικες Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος περιμένουν να τις ανακαλύψετε

Δείτε ονειρικές φωτογραφίες και βίντεο

Και τα φετινά Χριστούγεννα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και συνθέτουν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για τα: «The Pool» της Αμερικανής Jen Lewin, «Large Pendulum Wave» του Ολλανδού Ivo Schoofs, «Wave-Field» των Lateral Office/CS Design και Mitchell Akiyama από τον Καναδά και «Infinite Support» των Ολλανδών LightForm.

SNFCC-Foteines_Egkatastasteis_Large_Pendulum_Wave_photo_Nikos_Karanikolas_2

Κάντε τη χειμωνιάτικη βόλτα σας στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Πευκώνα, του Μεσογειακού Κήπου, του Ξέφωτου και του Λαβύρινθου και εξερευνήστε τα όρια μεταξύ φωτός και ήχου, φυσικής και ομορφιάς, επιστήμης και τέχνης, παίζοντας με τις διαδραστικές εγκαταστάσεις. Περπατήστε ανάμεσά τους, κρυφτείτε μέσα τους, ενεργοποιήστε τις, φωτογραφήστε τις και φωτογραφηθείτε. Ανακαλύψτε παίζοντας νέες διαστάσεις φωτός και ήχου που θα συνεπάρουν μικρούς και μεγάλους.

SNFCC-Foteines_Egkatastasteis_The_Pool_photo_Nikos_Karanikolas_1
SNFCC-Foteines_Egkatastasteis_The_Pool_photo_Nikos_Karanikolas_3

Οι φωτεινές εγκαταστάσεις λειτουργούν καθημερινά μέχρι τις 6/1/2020, από τις 5 το απόγευμα έως το κλείσιμο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

SNFCC-Foteines_Egkatastasteis_Wave_Field_photo_Nikos_Karanikolas
SNFCC-Fotines_Egkatastaseis-Infinite_Support_photo__Nikos_Karanikolas_1

Φωτογραφίες © Νίκος Καρανικόλας

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε  εδώ

Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος ΝιάρχοςSource link

Related Articles

Back to top button
Close