ΝΕΑ

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος αποκάλυψε ότι οι γονείς του έχουν μηχανάκι της AGB για να τον βλέπουν

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν…

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο τραγουδιστής με που ακούει στο όνομα Νικηφόρος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Οι γονείς μου έχουν μηχανάκι της AGB και όταν βγαίνω στο γυαλί είναι εκεί που είμαι εγώ. Αυτό είναι πρόσβαση στα μέσα», είπε μιλώντας με χιούμορ.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τις προσωπικές του σχέσεις: «Σε μια σχέση δίνομαι σε υπερβολικό βαθμό και αυτό μου κάνει κακό, αλλά δεν μπορώ να εγκλωβιστώ και να μην εκφράσω συναισθήματα. Το να πληγωθώ, όμως, μου κάνει καλό γιατί έτσι θα γράψω τα τραγούδια μου, θα κλάψω, θα πονέσω. Έχω γράψει τραγούδια για πρώην σχέσεις μου. Όπως το “Υποσχέσου” που είναι ερωτικό τραγούδι και το “Απόψε τελείωσες” που είναι εκδικητικό τραγούδι, παρά το ότι με αυτό τον άνθρωπο ήμουν ξανά μαζί».

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας, ο Νικηφόρος ανέφερε με ειλικρίνεια: «Για εμένα η οικογένεια είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με την έννοια της ασφάλειας. Αν δεν είμαι έτοιμος επαγγελματικά δεν θα το κάνω. Ελπίζω εκείνη τη στιγμή να είμαι τυχερός και να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπορώ να είμαι μαζί του», κατέληξε ο τραγουδιστής.


Source link

Related Articles

Back to top button
Close