ΝΕΑ

Πρώτη η Subaru, τελευταία η Fiat στην ικανοποίηση κατόχων

Δημοσιεύτηκε ο ετήσιος κατάλογος Consumer Report ο οποίος αποτελεί σημαντικό οδηγό για πολλούς που θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο. Ο κατάλογος μετρά την ικανοποίηση των πελατών μέσω ερευνών και εξετάζει την απόδοση και την αξιοπιστία αλλά και την οικονομία καυσίμου. 

Η Subaru και η Toyota κυριάρχησαν φέτος στη λίστα του Consumer Report με τα καλύτερα αυτοκίνητα για το 2019.  Αντιθέτως χειρότερα δε θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τις εταιρείες του ομίλου FCA καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα για το καλύτερο αυτοκίνητο, SUV αλλά και φορτηγό , η Fiat βρέθηκε στην τελευταία θέση ενώ η Jeep και η Alfa Romeo βρέθηκαν στην 4η και 5η θέση πριν το τέλος της λίστας που περιλαμβάνει 33 αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σε οτι αφορά τους πρώτους, η Toyota σημείωσε τέσσερις νίκες σε 10 κατηγορίες οχημάτων, η Subaru χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη μάρκα μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών, κερδίζοντας ακόμη και πολυτελής ανταγωνιστικές μάρκες. 

Η Subaru κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 33 μάρκες, ακολουθούμενη από τέσσερις κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων που είναι η Genesis, η Porsche, η Audi και η Lexus.

Η Subaru απέκτησε επίσης δύο από τα 10 καλύτερα βραβεία οχημάτων, με το Subaru Forester να επικρατεί ως το καλύτερο συμπαγές SUV και το Subaru Ascent να κερδίζει το SUV με το καλύτερο μεσαίο μέγεθος.

«Ο μεγάλος νικητής μοιάζει πραγματικά με τη Subaru», δήλωσε ο Jake Fisher, διευθυντής του Αμερικανικού Consumer Report για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

«Από την άποψη της αξιοπιστίας, των τρόπων δοκιμής των αυτοκινήτων και της ασφάλειας, είναι πραγματικά No. 1.»

«Η Toyota υπερέχει πραγματικά όσον αφορά την αξιοπιστία και την ασφάλεια», δήλωσε ο Fisher. Επίσης η ομάδα σύνταξης του Consumer Reports δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να συστήσει το ηλεκτρικό Tesla Model 3 αφού παρατήρησε ουσιαστικά κατασκευαστικά ελαττώματα. Η Fiat κατέκτησε την τελευταία μεταξύ των χειρότερων εμπορικών σημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η FCA δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της μάρκας Fiat από το Consumer Report οφείλονται στον περιορισμένο αριθμό μοντέλων που διαθέτει η μάρκα…

«Ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα της Fiat και ευχαριστούμε τους πιστούς πελάτες μας που συνεχίζουν να αγαπούν την ιταλική σειρά οχημάτων», δήλωσε με αμηχανία η FCA.


Source link

Related Articles

Back to top button
Close