ΝΕΑ

«Ήταν η ωραιότερη εμπειρία που θα μπορούσα να φανταστώ»

«Ήταν η ωραιότερη εμπειρία που θα μπορούσα να φανταστώ», δήλωσε πιο ευτυχισμενός από ποτέ, ο πρίγκιπας Χάρι λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Όπως δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι τόσο η Μέγκαν όσο και το νεογνό είναι εξαιρετικά καλά και πρόσθεσε για τον τοκετό ότι «είναι απίστευτο πώς μια γυναίκα κάνει ό,τι κάνει».

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως ο ίδιος και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμα αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στον νεογέννητο γιο τους.

Ο νεογέννητος γιος του Χάρι και της Μέγκαν γεννήθηκε 3 κιλά και 300 γραμμάρια, ενώ το βασιλικό μωρό, είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.
Ο Χάρι υποσχέθηκε στους δημοσιογράφους πως σε δύο ημέρες θα μοιραστεί μαζί τους περισσότερα νέα για τον γιο του λέγοντας: «Θα μοιραστώ μαζί σας (τα νέα) παιδιά και όλοι θα μπορούν να δουν το μωρό». Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είχαν ζητήσει από τους θαυμαστές τους αντί για δώρα στο νέο βασιλικό μωρό να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζει το ζευγάρι.

Η ανακοίνωση της γέννησης του πρώτου παιδιού του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ αναρτήθηκε και σε καβαλέτο έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρόκειται για μια παράδοση της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας που ξεκίνησε το 1837.

Αν και οι θαυμαστές του Χάρι και της Μέγκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη αδημονούν να δουν το μωρό του ζευγαριού, θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν αποφασίσει να μη μοιραστούν με το κοινό περισσότερες λεπτομέρειες για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αν δεν γιορτάσουν πρώτα το χαρμόσυνο γεγονός ιδιωτικά ως οικογένεια.

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας ήρθε το μωρό του  δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ

O τοκετός της δούκισσας του Σάσεξ ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί με τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκεται στο πλευρό της.
Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο με καθυστέρηση μιας εβδομάδας.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτρια του Sky News, Rhiannon Mills, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Μέγκαν έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο στη νέα κατοικία του ζευγαριού στο Frogmore Cottage ήμετέβη στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που βρίσκεται στο Σάρεϊ, 25 χιλιόμετρα από το Ουίνδσορ.

Πάντως, στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρίσκεται, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως αν περνούσε ένα ακόμη 48ωρο, τότε η 37χρονη δούκισσα θα γεννούσε με πρόκληση του τοκετού.

Το βασιλικό μωρό είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παπού του Κάρολο, τον θείο του Ουίλιαμ, τα εξαδέλφια του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και τον πατέρα του Χάρι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το φύλο του μωρού ήταν έκπληξη και για τους γονείς, αφού δεν ήθελαν να ξέρουν πριν τη γέννησή του, ότι είναι αγόρι. Το μωρό θα είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ.
Source link

Related Articles

Back to top button
Close